Νέο σεμινάριο ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ

50 ήταν οι συμμετέχοντες στο τελευταίο κύκλο συναντήσεων του προγράμματος ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη τον Ιανουάριο. Η κοινή πορεία μας με τους περισσότερους από αυτούς συνεχίζεται σε πιο προχωρημένο πρόγραμμα βελτίωσης φωνής και ομιλίας. Σας ευχαριστώ όλους για την ενεργή παρουσία σας και τoν ενθουσιασμό!

Αρχίζει ο νέος κύκλος

Με χαρά ανακοινώνω την έναρξη του νέου κύκλου 6 συναντήσεων: 6 Σάββατα από 12.00-13.30 για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την επιρροή στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον τους μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Ημερομηνίες: 2, 9, 16, 23 Απριλίου & 14, 21 Μαΐου 2016. {Σημ.: Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορέσει να παρακολουθήσει ένα ή περισσότερα μαθήματα, υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης στον επόμενο κύκλο του Οκτωβρίου 2016}. Αξία επένδυσης: 100 ευρώ.

Με τη μέθοδο ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ, η βελτίωση της φωνής μπορεί να οδηγήσει σε ένα ταξίδι προσωπικής αλλαγής και μεταμόρφωσης: Μέσα από μία σειρά διαδραστικών ασκήσεων και συνειδητοποιήσεων ο ασκούμενος θα διδαχτεί πώς λειτουργεί ο μηχανισμός της αναπνοής του, θα μπορεί να «αντλεί από βαθιά», ενεργοποιώντας τον εγκέφαλο και θα «επαναπρογραμματίσει» το σώμα του με νέες σκέψεις και πεποιθήσεις, καθώς πλέον ολόκληρη η υπόστασή του θα στηρίζει τα λεγόμενά του και όχι μόνο ο λαιμός και ο νους.

Προσκεκλημένοι ομιλητές

Όπως πάντοτε, εκτός από την εισηγήτρια του προγράμματος Ειδικό Φωνής Νίνα Καλούτσα, στις 4 από τις 6 συναντήσεις υπάρχουν προσκεκλημένοι ομιλητές, οι οποίοι ρίχνουν φως σε πολύ διαφορετικές πτυχές του θέματος ΦΩΝΗ, όπως: Ρητορική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα, Φωνή & Στρες, Μέθοδος ΤΟΜΑΤΙΣ, ασκήσεις ευεξίας γέλιου κ.ά. Τα ονόματα και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Θεοχαράκη:

http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=64&eventid=718

Photo by Dimitra Gounari Photography

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: